Повелителят на дракони
Voyagers

Вояджър (2021)

5.35 080 votes
Актьори
Colin Farrell, Isaac Hempstead Wright, Tye Sheridan
Режисьор
Neil Burger
Сценарист
Neil Burger
Снимки
Bucharest, Romania
Жанр
Sci-Fi, Приключенски, Трилъри
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ, Чехия, Румъния, Англия
Продължителност
1 ч 48 мин
Трейлър на Вояджър (2021)
121
Абонирай се за YouTube канала ни
Космически кораб с 30 души трябва да пътува в дълбокия космос стотици години в търсене на планета с условия за живот. Изолацията достига своята кулминация, като избухва хаос, последван от нецивилизован и примитивен начин на живот.
След като бъдещето на човечеството е застрашено, 30 души на различна възраст, предимно деца и младежи, са изпратени на новооткрита планета под ръководството на по-възрастен от тях капитан. Мисията има за цел да продължи стотици години, през които ще се сменят няколко поколения, преди да достигнат планетата с предполагаем живот. Но когато единствения възрастен умира при мистериозни обстоятелства, а те научават за една обезпокоителна тайна, започват да се противопоставят на мисията си и всичко се променя. В космическия кораб избухва хаос последван от нецивилизован и примитивен начин на живот. От този момент не е ясно дали реалната заплаха идва от вън или отвътре.

С участието на

  • Colin Farrell
    Colin Farrell
    Колин Фарел
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички