Повелителят на дракони
Vikings

Викинги Сезон 6 (2020)

8.5446 370 votes
Сезон 6
20 епизода
Актьори
Katheryn Winnick, Alexander Ludwig, Gustaf Skarsgård
Сценарист
Michael Hirst
Снимки
Ireland
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Премиера
Държава
Ирландия, Канада
Трейлър на Викинги Сезон 6 (2020)
183
Абонирай се за YouTube канала ни
Докато Бьорн мисли, че вече е в безопасност, като престолонаследник, много греши, защото брат му Ивар е изготвил зловещ план. За безмилостния викинг няма значение дали брат му умира или не, защото гледката към трона е твърде възхитителна!

В сезон 6 на викингите картите се разместват: Бьорн след като свали своя полубрат Ивар, управлява Категат. Ивар трябваше да избяга, преминавайки сам през цяла пустиня. Сега той се озовава в далечната Киевска Рус, в която познатия безскрупулен принц Олег, за него се оказва особено полезно. От своя страна Олег иска да превземе цяла Норвегия, което води до създаването на фатален съюз.

Най-големият син на Рагнар се намира в морална дилема, след като се сблъсква с новата си задача: трябва ли да освободи Харалд, който е държан в плен от Олаф?

Легендарната Лагерта е видяла достатъчно страдания и иска да се оттегли от битките. Нов конфликт скоро ще ги предизвика и ще трябва да използват всичките си бойни умения.

И накрая, мистерията около Флоки, който никой не знае къде се намира. Убе и  Торви искат да го намерят. Ще успее ли тяхната мисия?

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички