Смърт край Нил

Довереникът на кралицата (2017)

6.830 940 votes
Актьори
Judi Dench, Tim Pigott-Smith, Ali Fazal
Режисьор
Stephen Frears
Сценарист
Shrabani Basu, Lee Hall
Снимки
Cairngorms, Scotland, Highland
Жанр
Драма, Исторически
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
1 ч 51 мин
Трейлър на Довереникът на кралицата (2017)
7 287
Абонирай се за YouTube канала ни
През 1887 Абдул Карим пристига от Индия във Великобритания за да участва в празнуването на петдесет години от управлението на кралица Виктория. Между двамата бързо се заражда невероятно приятелство, което е изправено пред завистта на кралското обкръжение.

Victoria and Abdul (2017)

През 1887 британската кралица Виктория ще празнува 50-ата годишнина на трона. По това време младия търговец Абдул Карим пътува специално от Индия, за да отбележи юбилея и да бъде част от персонала на кралицата. Тя е изненадана от срещата с него и за твърде кратко време, двамата се сближават. Тя си задава въпроса дали да увеличи неговите правомощия и да го издигне в антуражът си, за да даде тласък на нейното семейство, което от своя страна зашеметява всички нейни съветници. Между тях се изгражда малко вероятен съюз, който е посветен на взаимната им вярност, защото нейното семейство и вътрешния кръг от познати започва да се руши. Между тях се развиват дълги вдъхновяващи разговори за приятелството. Виктория, която носи титлата императрица на Индия, иска да научи повече за чуждестранна ѝ култура от Абдул. Всичко това създава картина, която се гледа с немилостиво око и завист. Когато приятелството им се задълбочава, кралицата започва да вижда света по друг начин, с нови очи, възвръщайки своята човечност.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички