IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Конг: Островът на черепа (2017)

6.6
Никой не знае, колко години са изминали от последна поява на гигантска горила Конг? На нейния остров все още стои гигантски череп, потънал в мълчание и тайнственост, незасегнат от цивилизацията.

Домът на Мис Перигрин за чудати деца (2016)

6.7
Jacob научава че някогашните приключенски истории на дядо му са били верни. Той решава да намери мястото за което се говори и стига до тайнствен остров, на който има загадъчно сиропиталище.

Хижа на смъртта / Cabin Fever (2016)

3.7
Група от петима студено наемат къща в гората, за да си починат от тежките изпити. Те забелязват, че съседите им имат странен и неприятел вирус. Скоро, обаче той се разпростира между тях идва момента, в който борбата за оцеляване ще претъпи приятелския им чувства .

Лудото Даскало 4 Островът / Cilgin Dersane 4 Ada (2015)

Група съученици се качват на кораб за да потеглят към един остров на който ще купонясват. Но те тръгват в погрешна посока и попадат в зловещо място, в което ще се борят за живота си.

1.7

Хижа на смъртта: Пациент нула (2014)

Къде най-добре може да се прекара ергенско парти – на безлюден остров. Там отиват група приятели. Всичко е наред с изключение че острова е напълно безлюден. Може би защото до преди години там е имало лаборатория в която се е разработвало оръжие, което може да унищожава плътта. Но никой не знае че това оръжие продължава да се разработва и то се разпространява по целия остров, защото се намира във водата. Най-странното, което е за учените, е че са намерили нулев пациент над който жестоките експерименти продължават.
4.4