IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
Адаптация на телевизионния сериал "Fantasy Island". Вълшебен остров, който има уникалната способност да изпълни най-смелите мечти и желания на своите госи. Но на този остров има някой, който убива посетителите.
Група от петима студено наемат къща в гората, за да си починат от тежките изпити. Те забелязват, че съседите им имат странен и неприятел вирус. Скоро, обаче той се разпростира между тях идва момента, в който борбата за оцеляване ще претъпи приятелския им чувства .
Група съученици се качват на кораб за да потеглят към един остров на който ще купонясват. Но те тръгват в погрешна посока и попадат в зловещо място, в което ще се борят за живота си.
Къде най-добре може да се прекара ергенско парти – на безлюден остров. Там отиват група приятели. Всичко е наред с изключение че острова е напълно безлюден. Може би защото до преди години там е имало лаборатория в която се е разработвало оръжие, което може да унищожава плътта. Но никой не знае че това оръжие продължава да се разработва и то се разпространява по целия остров, защото се намира във водата. Най-странното, което е за учените, е че са намерили нулев пациент над който жестоките експерименти продължават.