Смърт край Нил

Островът на фантазиите (2020)

4.928 170 votes
Актьори
Maggie Q, Lucy Hale, Michael Peña
Режисьор
Jeff Wadlow
Сценарист
Christopher Roach, Jillian Jacobs
Жанр
Ужаси, Фантастика
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 49 мин
5 859
Адаптация на телевизионния сериал "Fantasy Island". Вълшебен остров, който има уникалната способност да изпълни най-смелите мечти и желания на своите госи. Но на този остров има някой, който убива посетителите.

Мистър Рук е мистериозен милионер, собственик на колоритен остров, разположен насред синия океан, далеч от цивилизацията. Освен живописната гледка, това всъщност е много специално място, което предоставя всички желания на своите гости. Тук достигат най-големите късметлии, спечелили конкурс и този курорт може да изпълни най-дълбоките им желания, мечти и фантазии в истинския смисъл на думата. Те могат да изживеят всяка фантазия, свързана с живота си, нещо, за което са копнели в миналото си или което искат да постигнат в бъдеще. Но гостите искат твърде много и различни неща – някои искат екшън и война, други парти и романтика, трети копнеят да поправят най-голямата грешка в живота си или да отмъстят на своите стари врагове. В началото посетители като Мелани и Елена все още смятат, че имат огромен късмет, за да са кацнали на това място. Но въпреки всичко прекрасно има нещо, което носи ужасни последици. Гостите скоро ще разберат, че онези фантазии, по които копнеят, не са толкова добри, колкото са очаквали и че тихоокеанският остров ще се превърне в най-лошият им кошмар.

Почивката започва да се изпълва с ужаси и предполагаемия остров на мечтите се превръща в капан на смъртта, тъй като серия от убийства разтърсват курорта. Скоро туристите, изолирани от външния свят, ще разберат, че трябва да помислят внимателно какво искат и освен това, ще трябва да изследват мистерията на острова, ако не искат да се разминат с живота си.

Съвременният римейк е базиран на едноименния телевизионен сериал. За седем сезона са излъчени 150 епизода между 1977 и 1984 г. През 1998 г. сериала отново се възражда, но само с 13 епизода.  Предварително римейкът беше планиран като смесица от Западен свят (2016) и Хижа в гората (2011). Актрисата Люси Хейл вече е работила с режисьора Джеф Уодлоу за филма Истина или предизвикателство (2018). Снимките са направени във Фиджи през януари 2019 г.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички