Грозничета (2019)

Актьори
Nick Jonas, Janelle Monáe, Emma Roberts
Режисьор
Kelly Asbury
Сценарист
Sun-min Kim, David Horvath
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
17 Май 2019
Държава
USA
Трейлър на Грозничета (2019)
5 / 5 - 1 vot
171
5
0
Кулите живеят в един приказен град, в който всичко е добро. Но в момента, в който откриват града на хората, разбират че в него те са само играчки за деца. За съжаление, те се оказват твърде грозни за да бъдат обичани!
Куклата Мокси и нейните приятели имат прекрасен живот – всеки ден са във вихрушка на щастието. Но любопитството на Мокси я подтиква към въпроса, какво ли има от другата страна на планината, отвъд техния град.

Придружена от другарите си, Мокси ще открие друг свят, твърде перфектен. В този град куклите, които отговарят на традиционните критерии за красота, служат единствено да съблазняват децата. Мокси и приятелите ѝ със сигурност не са най-красивите кукли и за това ще бъдат подложени на манипулациите на Лу, една красива и почти перфектна кукла, която иска да подготви новодошлите в града. Тук те ще се изправят пред различията на двата свята. Те ще бъдат отхвърляни, въпреки тяхното желание да бъдат обичани. Влезли в битката да бъдат обичани, в свят в който грозното е негативно прилагателно, те ще открият, че не е нужно да бъдеш перфектен, за да си невероятен!