Аквамен 2 и изгубеното кралство

Сладките грозничета (2019)

UglyDolls
5.17.6 хил. гласа
Актьори
Kelly Clarkson, Janelle Monáe, Nick Jonas
Режисьор
Kelly Asbury
Сценаристи
Robert Rodriguez, Alison Peck
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държави
Китай, Канада, САЩ
Продължителност
1 ч 27 мин
Трейлър на Сладките грозничета (2019)
2 166
Абонирай се за YouTube канала ни
Кулите, които не са произведени идеално, имат някакви дефекти, живея в UglyVille. Един ден безстрашната плюшена играчка Мокси, пресича границата на техния град и намира света на перфектните кукли. Когато тя разбира, че е грозна кукла, но иска да се съревновава с перфектните, е на път да се случи нещо щуро.

Чудили ли сте се някога откъде идват куклите, с които играят децата? Те живеят в един магически град, където всичко е перфектно – UglyDolls. Разбира се, от друга страна, несъвършените (или дефектни) плюшени играчки, живеят в UglyVille. Това е светът, в който никой не ги съди и в който те се чувстват щастливи. Но какво ще се случи, ако тези два свята се обединят?

Куклата Мокси и нейните приятели имат прекрасен живот – всеки ден са във вихрушката на щастието. Но любопитството на Мокси я подтиква към въпроса, какво ли има от другата страна на планината, отвъд техния град. Придружена от другарите си, Мокси ще открие друг свят, твърде перфектен. В този град куклите, които отговарят на традиционните критерии за красота, служат единствено да съблазняват децата. Мокси и приятелите ѝ със сигурност не са най-красивите кукли и за това ще бъдат подложени на манипулациите на Лу – една красива и почти съвършена кукла, която иска да подготви новодошлите в града. Тук те ще се изправят пред различията на двата свята. Те ще бъдат отхвърляни, въпреки тяхното желание да бъдат обичани. Влезли в битката да бъдат обичани в свят, в който грозното е негативно прилагателно, те ще открият, че не е нужно да бъдеш перфектен, за да си невероятен!