Круд 2: Нова епоха
Trollhunters: Rise of the Titans

Trollhunters: Rise of the Titans (2021)

72 020 votes
Актьори
Tatiana Maslany, Nick Offerman, Emile Hirsch
Режисьор
Francisco Ruiz-Velasco, Johane Matte
Сценарист
Dan Hageman, Marc Guggenheim
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ, Мексико
Продължителност
1 ч 44 мин
Трейлър на Trollhunters: Rise of the Titans (2021)
51
Абонирай се за YouTube канала ни
Героите от сериала Ловци на тролове ще се борят срещу зъл орден, който иска да поеме контрол над магията в град Аркадия.

Ловци на тролове: Възходът на титаните (2021)

Продължава историята около Аркадия и младия герой Джим, младеж авантюрист, който намира магически амулет и се превръща във войн с титла ловец на тролове. Погледнат отвън, градът Аркадия може да изглежда като нормален град, но всъщност през него минава няколко магически линии, поради които тук се сблъскват тролове, извънземни и магьосници в горещи битки. Той е избран да защити Аркадия от троловете, които искат да сложат край на мира и да завладеят света, а по-късно се изправя и срещу злите магьосници. Всичко това подсказва, че заплашително последно пророчество предстои да се случи. То предвещава всички герои, магьосници, воини и злодеи да водят война срещу таен орден, който иска да контролира цялата магията на града. Сега героите от Ловци на тролове, 3 Below и Wizards трябва да се обединят, за да се борят срещу аркадския орден, който иска да постави цялата магия под свой контрол. Но борбата няма да е лесна, защото ордена разполага с древните титани с техните унищожители сили.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички