Tribes of Europa

Племената на Европа (2021)

Актьори
Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci
Режисьор
Philip Koch
Снимки
Czech Republic
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Премиера
Държава
Германия
Трейлър на Племената на Европа (2021)
100
Абонирай се за YouTube канала ни
След глобална катастрофа през 2074 г. Европа се е разпаднала на малки племена. Най-напреднали, атлантитие, изгубват ценен куб, който представлява непозната технология, в която се вярва, че може да реши мрачното бъдеще на човечеството.

Преди 45 години озадачаваща природна катастрофа предизвика глобално затъмнение, при което европейските държави се разпаднаха. Сега през 2074 г. старият свят е минало, а Европа е разделена на множество малки държави. Тези така наречени племена се борят за надмощие на континента. Армиите от Eurocorps през годините са създали република, която управлява действията на военните бази и защитава европейските племена, за да поддържа човешката цивилизация.

Племето на враните живее в диктаторска система, която иска да получи контрол над всички останали племена. Те живеят по строг кодекс и намират единствено свободата си със забавления и пиршества. Друго племе намира спокоен живот в хармония с природата, защото вярва, че технологиите са отговорни за краха на стария свят. Четвъртото най-голямо и загадъчно племе е това на атлантите, които са оцелели мистериозно и абсолютно невредими след глобалното затъмнение. Те живеят скрити в домовете си и са технологично напреднали. Когато пилот от Атлантида разбива космическия си кораб близо до село, започва война за мистериозен куб, за който се носят слухове, че може да промени мрачното бъдеще на човечеството. Двамата братя и тяхната сестра са хванати в конфликт между четирите велики цивилизации.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички