Кунг-фу панда 4

Идиотският триъгълник (2022)

Triangle of Sadness
7.3173 хил. гласа
Актьори
Thobias Thorwid, Charlbi Dean, Harris Dickinson
Режисьор
Ruben Östlund
Сценарист
Ruben Östlund
Снимки
Chiliadou beach, Evoia, Greece
Жанр
Драма, Комедия
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Англия, Мексико, Франция, Германия, Швеция, Турция, Гърция, Дания, Швейцария
Продължителност
2 ч 27 мин
Трейлър на Идиотският триъгълник (2022)
215
Абонирай се за YouTube канала ни
Двойка топмодели и милиардери са на почивка на кораб, където капризите и пияния капитан започват да излизат извън контрол.

Карл и Яя са топмодели и като двойка постоянно са в центъра на общественото внимание. Въпреки че връзката им е в криза, те са свикнали непрекъснато да представят живот си в Instagram. Те трябва да изпробват границите на връзката си отново и отново. Когато получат покана за частен луксозен кораб, те не се колебаят да я приемат. Те могат да съчетаят перфектната почивка на слънчевата палуба с чаша шампанско със социалните мрежи.

Яхтата е пълна със свръхбогати хора – от руски олигарси до британски търговци на оръжие и странния, постоянно употребяващ алкохол капитан (Уди Харелсън). Зад кулисите обаче нещата са далеч от мечтаната утопия. Докато постоянно пияният капитан се затваря в каютата си, Пола, която отговаря за комфорта на екипажа, трябва да угоди на всяко желание на разглезените гости, независимо от това, колко абсурдно е то.

Разразява се буря, от която пътниците получават гадене. Пътуването претърпява още по-неочакван обрат, когато двамата се озовават на необитаем остров с няколко милиардери където само “нисшите” служители (като чистачката) знаят как да се грижат за себе си и как да оцелеят. Йерархията започва бавно да се променя.