Играта на играчките 4: Пътешествието (2019)

Актьори
Tom Hanks, Joan Cusack, Bonnie Hunt
Режисьор
Josh Cooley
Сценарист
Andrew Stanton, John Lasseter
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
28 Юни 2019
Държава
USA
Трейлър на Играта на играчките 4: Пътешествието (2019)
3.5 / 5 - 2 vots
524
7
2
Уди винаги е бил уверен в своето място в света - да забавлява децата. Но когато се появява новата играчка Форки, на Уди предстои ново приключение, което ще му покаже колко голям може да бъде светът на играчките.
Четвъртото приключение на популярните играчки герои – Шерифа Уди и звездния командир Бъз Лайтиър.

Досега Шериф Уди винаги си е мислил, че знае къде му е мястото – в детската стая на неговите собственици, независимо дали се наричат Анди или Бони. Той винаги предпочита радостта и благополучието на малките деца и без да се колебае поема всякакви рискове за тях, колкото и безразсъдни да са.

Бони получава нова играчка, непокорния Форки, който има голям проблем: той е навлязъл в нервна криза, след като разбира своята идентичност и е убеден, че не е играчка. Сега не знае какво трябва да прави? Форки мисли, че може да е всичко друго, но не и играчка, и иска да го докаже на всички.

Пристигането му поражда смут в цялата група. Това е началото на едно голямо приключение и извънредно пътуване на Уди и неговите приятели. Заедно със стари и нови приятели, той поема пътуване, което ще хвърли повече светлина над живота му и ще го накара да види света с други очи. Те ще открият, че светът на играчките е много по-голям, отколкото са предполагали.

Главни актьори
  • Keanu Reeves
    Keanu Reeves
    Киану Рийвс
  • Tom Hanks
    Tom Hanks
    Том Ханкс