Играта на играчките 4: Пътешествието (2019)

7.8183 970 votes
Актьори
Tom Hanks, Annie Potts, Tim Allen
Режисьор
Josh Cooley
Сценарист
Andrew Stanton, John Lasseter
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 40 мин
Трейлър на Играта на играчките 4: Пътешествието (2019)
8 400
Абонирай се за YouTube канала ни
Уди винаги е бил уверен в своето място в света - да забавлява децата. Но когато се появява новата играчка Форки, на Уди предстои ново приключение, което ще му покаже колко голям може да бъде светът на играчките.

Четвъртото приключение на популярните играчки герои – Шерифа Уди и звездния командир Бъз Лайтиър.

Досега Шериф Уди винаги си е мислил, че знае къде му е мястото – в детската стая на неговите собственици, независимо дали се наричат Анди или Бони. Той винаги предпочита радостта и благополучието на малките деца и без да се колебае поема всякакви рискове за тях, колкото и безразсъдни да са те.

Бони получава нова играчка, непокорния Форки, който има голям проблем: той е навлязъл в нервна криза, след като разбира своята идентичност и е убеден, че не е играчка. Сега не знае какво трябва да прави? Форки мисли, че може да е всичко друго, но не и играчка, и иска да го докаже на всички.

Истинските им проблеми започват, когато Уди , Бъз Лайтиър и останалата част от бандата потеглят на семейно пътуване с Бони. След като Форки  е недоволен от живота, той скача от автомобила, последван от Уди , който иска да му помогне. Това поражда проблеми в цялата група и е началото на едно голямо приключение, в което ще срещнат тяхната стара приятелка Бо Пийп. Междувременно Бъз не иска да се откаже от своя приятел Уди и тръгва на път да намери необичайното дуо.

Бандата от стари и нови приятели поема това необичайно пътуване, което ще хвърли повече светлина над живота им. Те ще открият, че светът на играчките е много по-голям, отколкото са предполагали.

Зад кадъра и информация

Историята на играчките, които оживяват, продължава от предните 3 филма през 1995 г., 1999 г. и 2010 г. Това са трите най-силни поредици на Pixar, които дори анимацията с говорещите автомобили Колите (2006, 2011 и  2017) не можа да достигне. 

Създателите на анимационната поредица след Toy Story 3 всъщност не са планирали друго продължение. Според всички сценаристи и режисьора Лий Ънкрич тя има завършен вид, който да бъде последната част на трилогията. След многократни искания от феновете, те имаха идея за по-независим филм, който въпреки това да се свърже с популярните герои.

Въпреки че Том Ханкс, който озвучава Уди, не можеше да поеме ролята до 2014 г., Disney официално обяви проекта. През август 2015 г. Джон Ласитър в D23 Expo разкри, че Toy Story 4 ще разкаже любовна история между Уди и Bo Peep, което изненада много феновете, защото мнозина от тях биха предпочели любовна история с Jessie, известна каубойка.

 

Актьорски състав

 • Christina Hendricks
  Christina Hendricks
  Кристина Хендрикс
 • Keanu Reeves
  Keanu Reeves
  Киану Рийвс
 • Tom Hanks
  Tom Hanks
  Том Ханкс