Телма / Thelma (2017)

720 400 votes
Актьори
Eili Harboe, Henrik Rafaelsen, Kaya Wilkins
Режисьор
Joachim Trier
Сценарист
Eskil Vogt, Joachim Trier
Снимки
Norway, Oslo
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера в България
Държава
Norway, Denmark, France
Продължителност
116 мин.
Бюджет
47,500,000
Трейлър на Телма / Thelma (2017)
5 / 5 - 2 vot
1029
2
0
Телма се премества в Осло за да продължи обучението си. Тя се среща с Anja и скоро се влюбва. Но нещо зловещо се случва с Телма: тя се натъква на все по-зловещи инциденти и че има ужасяващи свръхестествени сили, с които може да повлияе на нейната среда.
Телма срамежлива, млада жена току-що обърна гръб към религиозното си семейство и се мести от малкия си град в западния бряг на Норвегия, Осло за да учи в университет. Един ден когато се записва в библиотеката, неочаквано получава спазъм, а през следващите дни се чувства привлечена от своята съученичка Anja. С напредването на семестър обаче, тя се повече се претоварва от собствените си чувства – чувства, които дори не смее да си признае. В същото време обаче нейните припадъци също се увеличават, което в крайна сметка се оказва симптом на свръхестествени способности.

 

Ревюта

ivelin
Историята на една жена, която започва да изпитва странни и необясними чувства. Скоро разбира, че всичко това е следствие на свръхестествена сила, която принуждава Тлема да се отрече от себе си и съдбата си. Виж цялото ревю