The Personal History of David Copperfield

Историята на Дейвид Копърфийлд (2019)

6.412 500 votes
Актьори
Dev Patel, Tilda Swinton, Hugh Laurie
Режисьор
Armando Iannucci
Сценарист
Charles Dickens, Simon Blackwell
Снимки
King's Lynn, Norfolk, England, UK
Жанр
Драма, Комедия
Година
2019
Премиера
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 59 мин
Трейлър на Историята на Дейвид Копърфийлд (2019)
287
Абонирай се за YouTube канала ни
От ранна детска възраст, през юношеството до зряла възраст, добросърдечният Дейвид Копърфийлд е заобиколен от доброта, злоба, бедност и богатство, докато среща редица забележителни личности във викторианска Англия.

Дейвид Копърфийлд първоначално имаше идилично детство. Но всичко това се променя, след като овдовялата му майка Клара се омъжва за жестокия г-н Мърдстоун, който го бие. Дейвид е изпратен да работи във фабриката на втория си баща, където се среща с господин Микаубър, чието семейство е с голям дълг. След като получава новината за смъртта на майка си, Дейвид трябва да избяга от трудното си положение и се премества да живее при леля си Бетси, която заедно с ексцентричния си наемател му помагат да стъпи на крака.

През 1840 г. той се опитва да разбере, с какво може да се впиши в свят, който се опитва да го отблъсне. Въпреки всички трудности, Дейвид се опитва да проправи път, за да покаже, че има всичко необходимо за да успее. Като бъдещ писател, който иска да намери мястото си в света, търси семейство, приятелство и романтика. От тъжното си детство до откриването на таланта си като писател, пътуването на младежа е белязано от забавни и трагични моменти.

Базиран на романа на Чарлз Дикенс, който е публикувал през 1850 г., като своята осма книга. Тази история е заснета повече от десет пъти, като филми и сериали.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички