Безсмъртни бойци / The Old Guard (2020)

6.88 870 votes
Актьори
Charlize Theron, Harry Melling, Chiwetel Ejiofor
Режисьор
Gina Prince-Bythewood
Сценарист
Greg Rucka
Снимки
Watlington, UK
Жанр
Екшън, Фантастика
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 58 мин
Трейлър на Безсмъртни бойци / The Old Guard (2020)
682
Абонирай се за YouTube канала ни
Анди ръководи тайнствена група войници със загадъчна способност на безсмъртие, които се борят за опазване на светът на смъртните от векове. Когато екипът е назначен на спешна мисия, техните способности са разкрити.

Тайнствена група наемници са оцелели в най-важните битки в историята на човечеството, тъй като имат изключително рядка способност да лекуват раните си. Тази сила им позволява да се издигат отново след всяка смърт, превръщайки се в безсмъртни войници, с вековен живот зад гърба си. Водени от Анди (Чарлийз Терон), войн с древен произход, те се борят за опазване на света. Те не знаят защо и как раните им заздравяват и за да пазят тази тайната, винаги крия следите си. Живеят в уединение, без никакви отношения извън малкия си кръг. Съвсем скоро откриват жена със същата дарба Нил, която обучават за да се присъедини към тях.

В новата си мисия групата попада в засада, в която двама от тях са отвлечени и внезапно голямата им тайна на безсмъртието е разкрита. Изглежда че някой е по следите им, за да се възползва от ценния дар. Сега мисията зависи от Анди и новодошлата Нил. Те трябва да премахнат заплахата от онези, които искат по всякакъв начин да си осигурят власт и пари, преди да се е родил техен нов безсмъртен враг.

С участието на

  • Charlize Theron
    Charlize Theron
    Чарлийз Терон