Дедпул и Върколака

Безсмъртни бойци (2020)

The Old Guard
6.7180 хил. гласа
Актьори
Charlize Theron, Matthias Schoenaerts, KiKi Layne
Режисьор
Gina Prince-Bythewood
Сценарист
Greg Rucka
Снимки
Watlington, UK
Жанр
Екшън, Фантастика
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 05 мин
Трейлър на Безсмъртни бойци (2020)
2 173
Абонирай се за YouTube канала ни
Анди ръководи тайнствена група войници със загадъчна способност на безсмъртие, които се борят за опазване на светът на смъртните от векове. Когато екипът е назначен на спешна мисия, техните способности са разкрити.

Тайнствена група наемници са оцелели в най-важните битки в историята на човечеството, тъй като имат изключително рядка способност да лекуват раните си. Тази сила им позволява да се издигат отново след всяка смърт, превръщайки се в безсмъртни войници, с вековен живот зад гърба си. Водени от Анди (Чарлийз Терон), войн с древен произход, те се борят за опазване на света. Те не знаят защо и как раните им заздравяват и за да пазят тази тайната, винаги крия следите си. Живеят в уединение, без никакви отношения извън малкия си кръг. Съвсем скоро откриват жена със същата дарба Нил, която обучават за да се присъедини към тях.

В новата си мисия групата попада в засада, в която двама от тях са отвлечени и внезапно голямата им тайна на безсмъртието е разкрита. Изглежда че някой е по следите им, за да се възползва от ценния дар. Сега мисията зависи от Анди и новодошлата Нил. Те трябва да премахнат заплахата от онези, които искат по всякакъв начин да си осигурят власт и пари, преди да се е родил техен нов безсмъртен враг.

С участието на

  • Charlize Theron
    Charlize Theron
    Чарлийз Терон