G.I. Joe: Змийски очи
The Nile Hilton Incident

Убийство в Кайро (2017)

6.87 490 votes
Актьори
Fares Fares, Yasser Ali Maher, Mari Malek
Режисьор
Tarik Saleh
Сценарист
Tarik Saleh
Снимки
Morocco, Casablanca
Жанр
Драма, Трилъри
Година
2017
Премиера в България
Държава
Мароко, Швеция, Дания, Германия, Франция
Продължителност
1 ч 51 мин
Бюджет
4,250,000
Трейлър на Убийство в Кайро (2017)
529
Абонирай се за YouTube канала ни
През 2011 г. Египет е потънала в подземен свят, който контролира всичко. Норедин се опитва да разследва убийството на жена, в средата на корумпирания полицейски апарат на северноафриканската държава.

The Nile Hilton Incident (2017)

айро през 2011 г .: Египетската столица е в ръцете на богатите и могъщи, животът е белязан от корупция и упадък, революцията е предстояща (като България). Когато, тялото на добре позната певица, се намира в луксозен апартамент на хотел, полицаят Норедин трябва да поеме разследването. Случаят на убийството на ливанката Лалена, която беше намушкана, се приземява на бюрото на Норедин. Неговата ситуация се усложнява, защото преди да започне разследването, делото е означено като самоубийство и като една съвсем случайна смърт. Членовете на закона бързо погребват случая и не искат да се занимават с него. Норедин бързо осъзнава, че онова, което изглежда като странно престъпление, всъщност е престъпление, включващо елита на страната. След като получава нови улики от мистериозната Джина, отсега нататък поема сам случая.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички