Лигата на справедливостта на Зак Снайдър
The Midnight Sky

Среднощно небе (2020)

5.671 310 votes
Актьори
George Clooney, David Oyelowo, Felicity Jones
Режисьор
George Clooney
Сценарист
Mark L. Smith, Lily Brooks-Dalton
Снимки
La Palma, Canary Islands, Spain
Жанр
Sci-Fi, Драма, Фантастика
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 58 мин
Трейлър на Среднощно небе (2020)
569
Абонирай се за YouTube канала ни
След глобална катастрофа хората са напуснали планетата. Учена Августин е единственият човек на планетата, който трябва да се свържи със завръщащ се космически кораб, за да ги предупреди, да не кацат на Земята.
В несигурното бъдеще блестящият учен Августин е сам в Арктика след глобална катастрофа. С него има само едно малко момиче на име Ирис, което той е намерил, след като колегите му са напуснали станцията. Вече няма никакъв радио контакт. Целият свят е в тишина. Но космическият кораб Етер все още е в космоса, завръщайки се от мисия на Юпитер. Астронавтът Съли и нейният екипаж са първите хора, които се впуснаха в толкова далечно пътуване и сега с нетърпение очакват завръщането си на Земята. Целият екипаж е в недоумение, защо никой не отговаря на съобщенията им? Защо е цялата тази тишина? Августин отчаяно се опитва да ги предупреди, да не кацат на Земята, а в същото време, те са единствения му шанс да напусне планетата или поне да спаси малката Ирис.

С участието на

  • Felicity Jones
    Felicity Jones
    Фелисити Джоунс
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички