G.I. Joe: Змийски очи
The Ice Road

The Ice Road (2021)

Актьори
Liam Neeson, Laurence Fishburne, Holt McCallany
Режисьор
Jonathan Hensleigh
Сценарист
Jonathan Hensleigh
Снимки
Winnipeg, Manitoba, Canada
Жанр
Трилъри
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 43 мин
Трейлър на The Ice Road (2021)
198
Абонирай се за YouTube канала ни
Майк (Лиъм Нийсън) трябва да шофира през замръзнало езеро, за да достави спасително оборудване в срутила се мина. Освен коварния и несигурен терен има някой, който иска на всяка цена да го спре.

Леден път (2021)

Майк е шофьор, който преминава през опасни дестинации, като например заледени пътища при спешни ситуации. Когато се срутва диамантена мина в северната част на Канада, той предприема опасна мисия, за да спаси 26 души, които са в капан под земята с малко кислород. За да достави необходимото спасително оборудване има само 30 часа, а най-близкия маршрут през замръзнало езеро. Но не всяка заплаха може да бъде видяна с око. Докато нивото на езерото е паднало, а ледената шапка е дебела, никой не подозира, че водата започва да се размразява. Освен това, тяхната спасителна мисия е саботирана – като че ли някой иска на всяка цена ги спре. Майк и колегите му са въвлечени в поредица от опасности.

След като Лиъм Нийсън вече беше шофьор на снегорин в Студено отмъщение и оцеля в Северна Америка в Сивият (2012), той се осмели отново да потегли по ледения път в The Ice Road (2021).

Актьорски състав

  • Liam Neeson
    Liam Neeson
    Лиъм Нийсън
  • Laurence Fishburne
    Laurence Fishburne
    Лорънс Фишбърн
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички