Круд 2: Нова епоха
The Forever Purge

Вечна чистка (2021)

5.411 940 votes
Актьори
Ana de la Reguera, Josh Lucas, Tenoch Huerta
Режисьор
Everardo Gout
Сценарист
James DeMonaco
Снимки
Palmdale, California, USA
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Ужаси
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Мексико, Франция
Продължителност
1 ч 43 мин
Трейлър на Вечна чистка (2021)
1 181
Абонирай се за YouTube канала ни
Двойката, преследвана от наркокартел, намира убежище в ранчо. Но в нощта след Чистката са нападнати от радикална група престъпници, която е решила да игнорира законите.

Два мандата след като Шарлийн Роан спечели изборите новите бащи-основатели на Америка си възвърнаха властта и възстановиха годишната чистка. Сега някои от радикалните граждани на САЩ ще могат отново да изживеят своите фантазии за насилие и убийства в рамките на една нощ.

Адела и Хуан бягат от безскрупулен наркокартел от Мексико до САЩ и намират убежище в ранчо в Тексас. Те нямат време да поемат глътка въздух, защото са атакувани от брутална група, която е решила да игнорира всички закони, след нощта на Чистката и да остави жаждата си за убийства да се развихри. Привидно безопасното място се превръща в смъртоносен капан. За дойката бегълци остават само два варианта: да се изправят пред обстоятелствата и да се бият през нощта, до кървавия ѝ край или обезсърчено да приемат смъртта. Часовете до здрач се превръщат в безкрайно мъчение.

Това е предполагаемата последна част от поредицата Чистката: един ден от годината, в който всички престъпления са позволени.

Всички части

 1. Чистката: Анархия (2014)
  Чистката: Анархия (2014)
 2. Чистката 3 - Избори (2016)
  Чистката 3 - Избори (2016)
 3. Първата чистка (2018)
  Първата чистка (2018)
 4. Вечна чистка (2021)
  Вечна чистка (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички