Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Континентал (2023)

The Continental: From the World of John Wick
От вселената на Джон Уик
7.238 хил. гласа
Сезон 1
3 епизода
Актьори
Mel Gibson, Mishel Prada, Colin Woodell
Сценаристи
Greg Coolidge, Shawn Simmons
Снимки
Budapest, Hungary
Жанр
Екшън, Криминален, Трилър
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Континентал (2023)
561
Абонирай се за YouTube канала ни
Предистория на героя от Джон Уик, Уинстън, който иска да поеме контрола над емблематичния хотел за наемни убийци Континентал през 1975 г.

Всяка легенда има своя произход. Сериалът разширява историята на Джон Уик, създавайки една по-глобална картина около хотелите от веригата Континентал. Докато хотелите обикновено са предназначени за спокойни семейни почивки, хотелската верига Континентал има своя собствена клиентела – тя функционира като убежище за поръчкови убийци и тежки престъпници. Това са тайни хотели, чиято територия е неутрална. Тук наемни убийци от цял свят могат да се срещат, да нощуват, да потърсят закрила, но никой няма право да влиза с оръжие. Те са разположени предимно в метрополиси като Ню Йорк. Поканени са всички, които спазват правилата на структурата. И обратно, всеки, който прекрачи червената линия, по-добре да си потърси безопасно място, защото скоро за главата му ще бъде обявена голяма награда, привличаща всеки един наемник.

През 70-те години на миналия век, най-престъпните времена на Ню Йорк, Уинстън Скот млад мъж със съмнителни намерения, попада във водовъртеж от насилие и престъпления, който ще промени живота му завинаги. Като млад престъпник, той трябва да се изправи пред собственото си минало, защото независимо колко дълбоко навлиза в тъмния подземен свят, сенките от миналото му заплашват да го настигнат. Пътят му в крайна сметка го отвежда до емблематичния хотел, който крие много тайни, но му обещае голямо бъдеще. Уинстън си е поставил само една цел – да навлезе в подземния свят и да поеме контрола на хотела. Но каква цена ще трябва да плати?

Това е предисторията на героя Уинстън от филма Джон Уик, който е собственик на нюйоркския хотел Континентал. След като Джон Уик имаше изненадващ успех след премиерата си през 2014 г., творческите умове зад екшъна се заеха да разширят историята. В допълнение към двете продължения е и сериала. Вселената на Джон Уик се разширява с нови герои и показва предисторията на емблематични персонажи.

С участието на

  • Mel Gibson
    Mel Gibson
    Мел Гибсън