Повелителят на дракони
The Christmas Chronicles: Part Two

Коледните хроники 2 (2020)

623 810 votes
Актьори
Kurt Russell, Darby Camp, Goldie Hawn
Режисьор
Chris Columbus
Сценарист
Chris Columbus, Matt Lieberman
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Комедия, Приключенски
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 52 мин
Трейлър на Коледните хроники 2 (2020)
293
Абонирай се за YouTube канала ни
Бунтарката Кейт е сред непокорната младеж на своето поколение, която напуска семейния празник, в знак на протест срещу новото гадже на майка си. Зъл магьосник я телепортира на Северния полюс, където иска да открадне коледната звезда и унищожи празника завинаги.

Изминаха две години, откакто Кейт и нейният брат Теди искаха да докажат, че Дядо Коледа наистина съществува, но случайно изложиха празника на опасност. Те поправиха грешката си и го спасиха. От тогава обаче много неща се промениха: Кейт се е превърнала в цинична тийнейджърка, която прекарва празника по принуда, с новото гадже на майка си и сина му Джак на плажа в мексикански град. Не харесвайки това ново семейство, решава да избяга. Но гадният магьосник Белсникел се появява точно в този момент и планира да открадне коледната звезда от Северния полюс и така да сложи край на Коледа завинаги. Кейт и Джак неочаквано са въвлечени в ново приключение с Дядо Коледа (Кърт Ръсел).

Това е история за цялото семейство изпълнена със сърцераздирателен хумор и празничен дух.

С участието на

  • Kurt Russell
    Kurt Russell
    Кърт Ръсел
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички