Круд 2: Нова епоха
Sweet Girl

Sweet Girl (2021)

Актьори
Isabela Merced, Adria Arjona, Jason Momoa
Режисьор
Brian Andrew Mendoza
Сценарист
Gregg Hurwitz, Philip Eisner
Снимки
Pittsburgh, Pennsylvania, USA
Жанр
Драма, Екшън, Трилъри
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 36 мин
Трейлър на Sweet Girl (2021)
64
Абонирай се за YouTube канала ни
Рей (Джейсън Момоа) иска да отмъсти на фармацевтичен гигант за смъртта на жена си, като едновременно с това трябва да защити дъщеря си Рейчъл.
Рей (Джейсън Момоа) е мъж, който буквално би направил всичко за семейството си. Когато съпругата му се разболява от рак, той и дъщеря му Рейчъл (Изабела Мерсед) се боря за живота ѝ. Но когато животоспасяващо лекарство изчезва от пазара и е отнет всякакъв шанс за спасение, борбата изглежда безнадеждна. Тя умира, оставяйки ги сами. Рей иска обяснение от съответната фармацевтична компания, защото това ще се случи и с много други и то безнаказано. Но в търсене на отговорите мрачните тайни започват да излизат, при което Рей и Рейчъл са в смъртоносна опасност. Осен че Рей е решен да си отмъсти, като убива един по един всички замесени, той трябва да направи всичко възможно за да защити дъщеря си, която е също в прицела на мощната корпорация.

С участието на

  • Jason Momoa
    Jason Momoa
    Джейсън Момоа
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички