Повелителят на дракони
Superman and Lois

Супермен и Лоис (2021)

7.911 600 votes
Сезон 1
15 епизода
Актьори
Tyler Hoechlin, Alex Garfin, Elizabeth Tulloch
Сценарист
Todd Helbing, Greg Berlanti
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Супермен и Лоис (2021)
124
Абонирай се за YouTube канала ни
Сериал за Кларк Кент и Лоис Лейн, които стоят пред най-голямото си предизвикателство, възпитанието на синове си в свят, в който тази дума се е превърнала в клише.

В продължение на години те побеждаваха суперзлодеи, осуетяваха чудовищните  атаки над Метрополис и спираха извънземни нашественици, които искаха да превземат Земята. Но сега Кларк Кент известен като Супермен и репортерката Лоис Лейн стоят пред най-голямото си предизвикателство, като родители на две деца. Задачата да продължат да възпитават децата си, които вече са в младежка възраст, се оказва по-трудна, отколкото когато са били малки деца. Освен това те са наследили криптонските сили на баща си и при по-голяма възраст може да се проявят.

За да помогнат със семейния магазин, Кларк и Лоис се връщат обратно в градчето Смолвил, където е фермата на семейството на Кент. Те се срещат със стари приятели, включително първата голяма любов на Кларк, Лана, а техните синове с бунтарската ѝ дъщеря. Бащата на Лоис генерал Самуел Лейн търси Супермен за важна задача. Хаосът в иначе спокойното градче изглежда неизбежен. Проблемите им още повече се увеличават, когато срещат мистериозния непознат Капитан Лутър.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички