Круд 2: Нова епоха
Stowaway

Таен пътник (2021)

5.636 670 votes
Актьори
Anna Kendrick, Shamier Anderson, Daniel Dae Kim
Режисьор
Joe Penna
Сценарист
Ryan Morrison, Joe Penna
Снимки
Bavaria Studios, Bavaria, Germany
Жанр
Sci-Fi, Драма, Трилъри
Година
2021
Премиера
Държава
Германия, САЩ
Продължителност
1 ч 56 мин
Трейлър на Таен пътник (2021)
147
Абонирай се за YouTube канала ни
По пътя към Марс екипажът на космически кораб открива пътник, който не трябва да е на борда. Дори и един човек в повече води до силно снижаване на техните запаси и най-вече на кислород.

Група учени се впуска в нова визия за планетата Марс. Малко след изстрелването на космическия кораб, астронавтите откриват, че случайно на борда има пътник, който не е част от техния екипаж. Те обаче вече са твърде далеч от Земята, за да се върнат, а така или иначе това е невъзможно. С още един човек на кораба запасите им видимо намаляват по-бързо от планираното.

Най-жестокия начин да решат проблема, е да се отърват от нежелания гост. Докато повечето членове на екипажа спорят за това, един от всички (Анна Кендрик) застава твърдо срещу насилствения начин на решаване на проблема.

С технически и хуманни проблеми, групата започва да се разпада, но гласът на един от учените, специализиран в медицината, ще бъде този, който ще ги води през тъмния тунел на космическото оцеляване.

С участието на

  • Anna Kendrick
    Anna Kendrick
    Анна Кендрик
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички