Годзила срещу Конг
Stowaway

Таен пътник (2021)

Актьори
Anna Kendrick, Toni Collette, Daniel Dae Kim
Режисьор
Joe Penna
Сценарист
Ryan Morrison, Joe Penna
Снимки
Bavaria Studios, Bavaria, Germany
Жанр
Sci-Fi, Драма, Трилъри
Година
2021
Премиера
Държава
Германия, САЩ
Продължителност
1 ч 56 мин
Трейлър на Таен пътник (2021)
79
Абонирай се за YouTube канала ни
По пътя към Марс екипажът на космически кораб открива пътник, който не трябва да е на борда. Дори и един човек в повече води до силно снижаване на техните запаси и най-вече на кислород.

Група учени се впуска в нова визия за планетата Марс. Малко след изстрелването на космическия кораб, астронавтите откриват, че случайно на борда има пътник, който не е част от техния екипаж. Те обаче вече са твърде далеч от Земята, за да се върнат, а така или иначе това е невъзможно. С още един човек на кораба запасите им видимо намаляват по-бързо от планираното.

Най-жестокия начин да решат проблема, е да се отърват от нежелания гост. Докато повечето членове на екипажа спорят за това, един от всички (Анна Кендрик) застава твърдо срещу насилствения начин на решаване на проблема.

С технически и хуманни проблеми, групата започва да се разпада, но гласът на един от учените, специализиран в медицината, ще бъде този, който ще ги води през тъмния тунел на космическото оцеляване.

С участието на

  • Anna Kendrick
    Anna Kendrick
    Анна Кендрик
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички