Гномео и Жулиета 2 (2018)

5.16 310 votes
Актьори
Johnny Depp, James McAvoy, Emily Blunt
Режисьор
John Stevenson
Сценарист
Andy Riley, Kevin Cecil
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2018
Премиера в България
06 Април 2018
Държава
UK, USA
Продължителност
86 мин.
Трейлър на Гномео и Жулиета 2 (2018)
4.3 / 5 - 3 vots
640
6
1
В градината на Гномео и Жулиета все повече джуджета започват да изчезват. Със тъмните градински машинации се заема прочутия детектив Шерлок Гномс
Sherlock Gnomes (2018)

След като борбата между червените и сините градински гноми току-що приключи, изглежда че мирът се е завърнал в предния двор. С него завършват и конфликтите между семействата на гномите Вермилион и Блавубъл. Най-накрая Гномео може да се ожени за любимата си Джулия. Но споделеното щастие в градината на Лондон е краткотрайно: Внезапно гномите започват да изчезват, което нарушава перфектния крайградски живот. Изглежда, че зад най-близката ограда се крие нещо, което застрашава керамичните украшения. Все повече и повече декоративни орнаменти, които украсяват предния двор, изчезват в следващия ден без следа. Гномео и Джулия искат да помогнат, но се озовават в задънена улица. За щастие никой не се интересува повече от този случай, от всеизвестния детектив на градинарските гноми, Шерлок Гномс. За да стигнете до дъното на евентуалната кражба, той поема случая, заедно с новата двойка гноми. Те ще се изправят срещу мистериозните събития. 

Зад кадъра и информация

Шерлок гноми е продължение на приключението от 2011 в градинския двор, в който живеят на Жулиета и Гномео.

Докато двамата сценаристи на предния филм Анди Райли и Кевин Сесил пишат отново в продължението, то Джон Стивънсън пое режисюрата на Кели Асбъри, който потегли по друг път със Кунг-фу панда. Освен това, новата продукция е от Touchstone Pictures до Paramount и MGM.

Тук се завръща и поп звездата, Елтън Джон, за да осигури музикалния съпровод и да подкрепи анимационното забавление като продуцент.
Като новодошъл за тази анимация е Джони Деп (Карибски пирати).

Главни актьори
  • Johnny Depp
    Johnny Depp
    Джони Деп
  • James McAvoy
    James McAvoy
    Джеймс Макавой
Добави ревю