Кунг-фу панда 4

Жената Хълк: Адвокат (2022)

She-Hulk: Attorney at Law
5.3187 хил. гласа
Сезон 1
9 епизода
Актьори
Tatiana Maslany, Malia Arrayah, Ginger Gonzaga
Сценарист
Jessica Gao
Снимки
Atlanta, Georgia, USA
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Жената Хълк: Адвокат (2022)
3 104
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Жената Хълк: Адвокат (2022)
Братовчедката на Брус Банър придобива неговите сили. Тя използва своята интелигентност и увереност, за да издигне суперсилата си на следващото ниво.

Тя е Хълк (2022)

Дженифър Уолтърс иска да води нормален живот, да направи кариера като адвокат и да намери любовта. И като че ли няма достатъчно проблеми като самотна жена в средата на 30-те, сега тя получава и суперсилата на братовчед си Брус Банър (Марк Ръфало), Отмъстителя Хълк, след преливане на кръв. Тя може да се превърне в огромна, свръхчовешки силна и разбира се със зелена кожа. Въпреки проблемите, които идват, новият ѝ живот дава дългосрочни перспективи. Тя е адвокат, който се занимава с много специални случаи: клиентите ѝ притежават свръх способности. Докато Дженифър трябва да овладее двойния живот на адвокат и супер-героиня, тя трябва да се изправи срещу най-големия си враг: невероятно силната Титания.

През август 2019 г. беше обявено, че Марвел разработва сериал, който ще се фокусира върху героинята от комиксите She-Hulk. Снимките бяха планирани да започнат през 2020 г., но бяха отложени заради пандемията. Продукцията започна през април 2021 г. в Лос Анджелис и Атланта под работното заглавие Libra and Clover. Снимките приключиха през лятото на 2021 г.

Сезон 1 е част от 4-тата фаза на филмовата вселена на Марвел , след продукциите от 2021-ва Уандавижън, Соколът и Зимният войник, Локи, Ястребово око и Мис Марвел (2022).