Убийците на цветната луна

Писък 6 (2023)

Scream 6
6.5102 хил. гласа
Актьори
Melissa Barrera, Courteney Cox, Jenna Ortega
Режисьори
Tyler Gillett, Matt Bettinelli-Olpin
Сценаристи
James Vanderbilt, Guy Busick
Снимки
Montreal, Canada
Жанр
Трилър, Ужас
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Канада
Продължителност
2 ч 02 мин
8 559
Абонирай се за YouTube канала ни
Оцелелите от последното клане се преместват в Ню Йорк, но и там няма спокойствие: тълпите от хора не пречат на убиецът отново да ги преследва.

На Сам, Тара, Минди и Чад им е омръзнало. След оцеляването си от последното клане на Уудсбъро се преместват в Ню Йорк. Братя и сестри искат да напуснат малкия град, да започват нов живот, изоставяйки ужасите зад гърба си. Но колко наивни деца трябва да бъда, за да си помислят, че това е възможно? Миналото не мисли да им го позволи. Кървавият убиец с призрачна маска не е толкова лесен за отърсване, защото изведнъж се появява и в Голямата ябълка, където започва безмилостно да ги преследва. На улицата, в метрото или в магазиите – той се възползва от шума и суетата на големия град, за да изчезне в тълпата също толкова бързо, колкото се е появил. Този път сенчестата фигура се оказва твърде непредсказуема, а опитът от миналото им няма да им помогне. Убиецът разполага с нови трикове в ръкава си и играе по свои правила.

Няколко седмици след излизането на петия филм в кината през 2022 г беше обявена следващата част. Докато липсата на Дейвид Аркет се основата на сюжета, то няма да видим Нев Кембъл поради спор за заплатата си с Paramount. Тя заяви, че въпреки че дължи последните 25 години от кариерата си на франчайза, няма да продължи, когато трябва да получава по-малко пари.