Смъртта може да почака
Reminiscence

Игра на спомени (2021)

5.931 520 votes
Актьори
Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton, Hugh Jackman
Режисьор
Lisa Joy
Сценарист
Lisa Joy
Жанр
Sci-Fi, Трилъри
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 56 мин
Трейлър на Игра на спомени (2021)
945
Абонирай се за YouTube канала ни
Ник (Хю Джакман) е учен и необикновен частен детектив. Неговата специалност е човешкия ум и заровените в него спомени, които трябва да бъдат преоткрити. С нова технология, той помага на клиентите си да видят старите и загубени спомени, както и да преживят отново любими моменти.

В близко бъдеще Маями потъва от повишаването на морското равнище. Въпреки това учена Ник Банистър (Хю Джакман) все още живее тук и разполага с новаторска технология, с която човек може да пътуват в собствените си мисли и спомени. С нея е развил успешен бизнес, като предлага на клиентите си да преживеят отново стари събития и приятни спомени. Освен това, като необикновен частен детектив, клиентите му могат да видят загубените си спомени и мисли. На ръба на потъналото крайбрежие на Маями той е създал място, което смята за свое убежище.

Животът на Ник се променя коренно, когато приема молбата на Мей (Ребека Фъргюсън). Тази среща много скоро се превръща в страстна романтика, от която Ник черпи нови сили. Но след време Ник забелязва, че все повече и повече спомени от други клиенти са свързани с Мей, около които има поредица от престъпления. Първоначалната любов скоро се превръща в съмнения, защото като че ли Мей е замесена във всички тях. Сега експертът по човешката памет, трябва да се върне назад във времето, за да открие истината за жената, която обича. Възниква и големия въпрос: до къде трябва да стигне?

Лиза Джой дебютира като режисьор. Тя спечели популярност със сериала Западен свят, в който беше сценарист заедно със съпруга си Джонатан Нолан (брат на Кристофър Нолан). Съпруга ѝ също е на борда на Reminiscence, като продуцент.

 

Актьорски състав

  • Hugh Jackman
    Hugh Jackman
    Хю Джакман
  • Rebecca Ferguson
    Rebecca Ferguson
    Ребека Фъргюсън
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички