Кунг-фу панда 4

Отгледани от вълци Сезон 2 (2022)

Raised by Wolves
7.485 хил. гласа
Актьори
Travis Fimmel, Abubakar Salim, Amanda Collin
Сценарист
Aaron Guzikowski
Снимки
Film Afrika Studios, Cape Town, South Africa
Жанр
Sci-Fi, Драма, Фантастика
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Отгледани от вълци Сезон 2 (2022)
1 173
Абонирай се за YouTube канала ни
Двойката андроиди трябва да предпазят последните останали хора от своето естествено дете, което е заплаха за тяхната мисия: спасяването на човешката раса.

Сезон 1

В далечното бъдеще виждаме един постапокалиптичен свят, в който андроиди, наречени некроманти, са унищожили човечеството. Един човек успява да препрограмира некромант, за да го превърне в майка и да спаси човечеството. Целта на роботът е да отгледа деца на непозната планета.

Така двойка хуманоидни андроиди майка и баща пътуват до необитаема планета, където раждат няколко човешки деца, като последна надежда на човечеството. Те възпитават децата си като атеисти, без религия и вяра. Омразата към андроидите е доведоха до опустошителна война на планетата.

Последните оцелели от Земята пътуват с космически кораб до единствената планета, на която могат да оцелеят. Там те се срещат с андроидите и техните деца. Човешките деца са поставени пред морална дилема: трябва ли да повярват в ужасните истории за роботите, разказвани от хората и техния злокобен водач Маркъс?

Сезон 2

В последния епизод на първия сезон андроида майка ражда дете, което в последствие разбира, че не е човек, а змиеподобно същество. Майката и бащата решават да отидат в центъра на планетата и да унищожат създанието, преди то да застраши останалите деца. Също така видяхме, че съществото е пораснало.

Родителите и шестте им деца се присъединяват към новосформирана атеистична колония в мистериозната тропическа зона на Кеплер 22Б. Опознаването на това странно общество е само началото на проблемите им, тъй като “естественото им дете” заплашва да доведе до тоталното заличаване на малкото, което е останало от човешката раса.