Мулан

Болка и величие (2019)

7.645 470 votes
Актьори
Antonio Banderas, Leonardo Sbaraglia, Asier Etxeandia
Режисьор
Pedro Almodóvar
Сценарист
Pedro Almodóvar
Снимки
Paterna, Valencia, Spain
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера в България
Държава
Испания
Продължителност
1 ч 53 мин
Трейлър на Болка и величие (2019)
3 705
Абонирай се за YouTube канала ни
След като Салвадор е постигнал всичко в своята кариера, си задава въпроса, дали тя е по-важна болката и празнотата, с които е живял през всичките тези години, за да има слава, а не щастие?

Животът на възрастния филмов режисьор Салвадор Мало се състои от многобройни срещи. Някои от тях са реални, но други са изплували спомени от миналото.

През детството си през 60-те години се премества със семейството си в търсене на богатство във Валенсия. През 80-те години изпитва първата си голяма любов, която познава болката от раздялата. Писането се превърна в терапия, с която иска да забрави лошите спомени. Той се премества в Мадрид, където открива своя ентусиазъм по отношение на киното, а срещата с Федерико преобръща живота му.

Много години по-късно се превръща в един от най-успешните режисьори в Испания и се обръща назад към живота си, изпълнен със събития, ексцесии, успехи и загуби. Сега, когато вече е в залеза на кариерата си, спомените продължават да го отвеждат във Валенсия и срещите му с първата любов. Той пишеше за болката от нейното разкъсване, когато тя все още е била жива и пулсираща, като единствена терапия да забрави незабравимото. Но след толкова години, когато дори и с киното не можа да запълни празнотата в себе си, той решава да започне нов живот, в който най-важното е да сподели своя опит.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички