Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Без лоши чувства (2023)

No Hard Feelings
6.4163 хил. гласа
Актьори
Jennifer Lawrence, Laura Benanti, Andrew Barth Feldman
Режисьор
Gene Stupnitsky
Сценаристи
John Phillips, Gene Stupnitsky
Снимки
Montauk, New York, USA
Жанр
Комедия
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 43 мин
Трейлър на Без лоши чувства (2023)
4 157
Абонирай се за YouTube канала ни
Мади (Дженифър Лорънс) е наета да съблазни 19-годишния Пърси, който отказва всякакви социални контакти, а още повече с момичета.

Би било пресилено да се каже, че Мади, която не е на 20 години, е стъпила и с двата крака на земята. Тя осъзнава това, едвам когато вижда резултата от всички грешки, които е трупала до момента: съдът ѝ отнема колата, което е доста неприятно, като се има предвид, че си изкарва прехраната като таксиметрова шофьорка. Бившото ѝ гадже лично се заема да я дигне, в резултата на отмъщение, предупреждавайки я, че може да загуби дома от детството си. Тя е на ръба на финансов фалит.

Тя намира спасение от необичайна обява за работа озаглавена Нуждаете се от кола? Запознайте се със сина ни! Баща и майка се притесняват за 19-годишния си син Пърси, който няма никакъв живот, социални контакти или приятели, а му предстои да постъпи в колежа. Ето защо родителите му тайно търсят някой, с когото да прекара повече време през лятото. Въпреки че Мади не е сигурна, дали думата среща, не означава нещо друго, написана по този закодира начин, тя се приема. Ако успее да изпълни задачата, ще получи кола. Мади се съглася на безумното предложение за работа, но въпреки амбициозните си опити да разкрепости младежа, например с алкохол и къпане в морето, да съблазни Пърси е по-лесно да се каже, отколкото да се направи.

Филмът е режисиран от Джин Ступницки, който създаде филми като Момчета за пример (2019), написал е сценария на Палавата класна (2011) и Година първа: Запознай се с предците си (2009).

Netflix, Apple и Universal наред с други се бориха за правата за разпространение на комедията, преди Sony да си ги осигури.

С участието на

  • Jennifer Lawrence
    Jennifer Lawrence
    Дженифър Лорънс