Дедпул и Върколака

Смелата Ваяна 2 (2024)

Moana 2
Актьори
Auli'i Cravalho, Alan Tudyk, Dwayne Johnson
Режисьор
David G. Derrick Jr.
Сценарист
David G. Derrick Jr.
Снимки
Polynesia
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Канада
Трейлър на Смелата Ваяна 2 (2024)
270
Абонирай се за YouTube канала ни
В Смелата Ваяна 2 принцесата и нейния помощник Мауи получават призив за помощ, поради който ще обиколя моретата на Океания.

Изминали са три години от последното приключение на Ваяна в открито море. Животът на острова е спокоен, докато с тийнейджърката неочаквано не се свързват нейните предци. Тя няма друг избор, освен отново да навлезе във водите на Океания, за да изпълни новата си мисия. За щастие, тя няма да е сама, а към нея ще се присъедини Мауи, който решава да придружи своята приятелка за пореден път. Необичайния екипаж включва петел и прасе.

Продължение на анимационния музикален филм от 2016 г. Авантюристичната и упорита принцеса от южния тихоокеански остров трябва да напусне дома си, защото получава неочакван призив от предците си. Заедно със смелият и пакостлив полубог Мауи се отправят на ново пътешествие с нов екип моряци, за да обиколят моретата на Океания и да навлязат в опасни изгубени води за едно безпрецедентно приключение.

През 2020 г. Дисни обяви, че продължението ще бъде под формата на сериал на Disney+. Най-вероятно това е било поради обстоятелствата на пандемията, защото се твърдеше, че кината никога повече няма да бъдат същите и ще преминат в онлайн платформите. За щастие сериалът така и не се появи, а през февруари 2024 г. изненадващо бе обявено, че се планира втора част, която ще бъде пусната в кината.

С участието на

 • Dwayne Johnson
  Dwayne Johnson
  Дуейн Джонсън (Скалата)

Всички части

 1. Смелата Ваяна (2016)
  Смелата Ваяна (2016)
 2. Смелата Ваяна 2 (2024)
  Смелата Ваяна 2 (2024)