Мисията невъзможна 6: Разпад (2018)

8151 610 votes
Актьори
Tom Cruise, Michelle Monaghan, Rebecca Ferguson
Режисьор
Christopher McQuarrie
Сценарист
Christopher McQuarrie, Bruce Geller
Снимки
France, Paris
Жанр
Екшън, Приключенски, Трилъри
Година
2018
Премиера в България
27 Юли 2018
Държава
USA
Продължителност
147 мин.
Трейлър на Мисията невъзможна 6: Разпад (2018)
4.5 / 5 - 11 vots
10042
16
1
Трейлър на Мисията невъзможна 6: Разпад (2018)
Итън Хънт и неговият екип, заедно с няколко някои много близки съюзници, ще се борят срещу времето след неуспешна мисия.
M:I 6 – Mission Impossible (2018)

Итън Хънт е член на IMF – елитна агенция за шпионаж, ангажирана с извършването на опасни международни мисии, които са смятани за “невъзможни”. В тази поредица в допълнение към невероятните сцени ще вникнем по-задълбочено в личността на Итън и Илса Фауст от MI6.

Итън, най-тайнствения агент и неговата шеста невъзможна мисия. След неуспешна мисия тайният агент щ повече от всякога се сблъсква с последиците от предишните си действия. Сега когато мисията на IMF завърши по възможно най-лошия начин, светът трябва да се справи с тежките последици от този проблем. Миналото му го преследва и светът е изправен пред тежка ядрена заплаха. Под ръководството на новия шеф Алън Хънли, Итън и колегите му Бенджи Дън и Лутер Стийлъл, както и агентът на MI6 Илса Фауст отново ще трябва да се състезават за предотвратяване на задаващата се катастрофа. Докато Итън преследва самостоятелно задачите си, ЦРУ започва да поставя под въпрос неговата лоялност и мотивите му. Състезавайки се с времето, трябва да предотврати надвисналата глобална катастрофа.

Зад кадъра и информация

На юли 2015 г. в ежедневното шоу с Джон Стюарт, Том Круз заяви, че ще се върне за шести път в познания ни филм. Кристофър Маккуари, който създаде петата част, се завръща отново на режисьорската позиция. Снимките са направени в Лондон, Нова Зеландия и Норвегия. По време на снимките в Лондон, през август 2017 г., Том Круз си рани десния глезен. По тази причина, снимките бяха прекъснати за 9 седмици. Филмовата поредица започна от 1996, след която следваха още 4 части: 2000, 2006, 2011, 2015. Това е един от най-успешните франчайзи в света на агентите.

Плакати на главните роли

 

Full HD картинки

Главни актьори
  • Tom Cruise
    Том Круз
  • Rebecca Ferguson
    Ребека Фъргюсън
Добави ревю