Мишел Монахан

Мишел Монахан
Michelle Monaghan
Дата на раждане
23 Март 1976
Роден град
Winthrop, Айова
Възраст
44
Националност
САЩ
Богатство
$ 16 мил.
Височина
1.7
Първи филм
Young Americans (2000)
Най-добър филм
Първичен код
Най-лош филм
Утре ще изчезнеш

Само за няколко години Мишел Лин Монахан създаде невероятно резюме в кариерата си като актриса. След като направи редица високопоставени изяви в малки и големи продукции, тя бе сред изгряващите звезди в холивудската филмова индустрия. С таланта и красотата, които притежава, още в началото на кариерата си, изглеждаше напълно възможно да достигне широко признание сред зрителите.

Израснала като провинциално момиче в малкото градче Уинтроп, тя решава да напусне родния си град, малко след дипломирането си в гимназията, за да следва журналистика. За да се издържа, впоследствие започва странична работа като модел за каталози, с което начинание изненадващо достига до върха. Засипана с предложения за печатна реклама, тя в крайна сметка се отказва от журналистиката и започва да работи единствено като модел. Докато родителите ѝ подкрепят решението, Мишел се разхожда щастлива по улиците на Ню Йорк, където процъфтява, снимайки се в списания и каталози. Междувременно тя развива интерес към актьорството и бързо печели телевизионния си дебют в сериал на WB. Сериала на FOX Boston Public я издига до светлината на прожекторите, в който блестящото ѝ изображение на идеалистична млада учителка получава положителни отзиви от критиците и зрителите. Този пробив ѝ дава шанс за по-големи възможност, да изгради име. След като ролята ѝ в сериала приключва до 2003 г., Мишел се фокусира единствено върху големия екран. След огромния търговски успех на Превъзходството на Борн (2004), тя се присъединява към Брад Пит и Анджелина Джоли в друг касов хит, Мистър и мисис Смит (2005). Тя продължава да нанася удари, тъй като се появява до суперзвездата Том Круз през 2006 г. в Мисията невъзможна 3. Впоследствие актрисата се появява в други високопоставени роли, а една от запомнящите се, е тази в Първичен код (2011).

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички