Мери Попинз се завръща (2018)

6.770 760 votes
Актьори
Emily Blunt, Ben Whishaw, Lin-Manuel Miranda
Режисьор
Rob Marshall
Сценарист
P.L. Travers, David Magee
Снимки
Shepperton Studios, Surrey, Shepperton
Жанр
Фантастика
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
2 ч 10 мин
Трейлър на Мери Попинз се завръща (2018)
5 893
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Мери Попинз се завръща (2018)
Мери Попинз ще се срещне отново с Майкъл, за да му помогне в труден момент. Тя не е забравила своите магически трикове, а също така с няколко страни приятели, като оптимистичния Джак и братовчед ѝ Топси, ще донесе забавленията и чудесата обратно в живота на семейството.

Мери Попинз се връща в Лондон. Сега са изминали 20 години от приключенията със семейството от банкери и светът е през 30-те години на миналия век, в условията на икономическа криза, която се наблюдава и в домакинствата. Майкъл и Джейн, братята и сестрите, които срещахме като деца в Мери Попинз (1964) вече са пораснали. Майкъл живее в Cherry Tree Lane заедно с трите си деца и камериерка Елън.

След като младият човек преживя драматична и лична загуба, с която не може да се справи, той незабавно получава помощ от тайнствената енигматичната бавачка Мери Попинз. Тя ще влезе отново в живота на семейството, заедно с оптимистичния си приятел Джак. За да помогне на семейството да преоткрие радостта и фантазията, която липсва в живота им, ще използва уникалните си магически способности, за да ги отведе в един пъстър нов свят, пълен със странни герои като ексцентричния си братовчед Топси.

Зад кадъра и информация

През 1964 г., Джули Андрюс влезе в ролята на магическата бавачка Мери Попинз. С мюзикъла тя плени сърцата на публиката, а успешната класика спечели пет Оскара: най-добра актриса, най-добър сценарий, най-добри специални ефекти, най-добър саундтрак “Чим Чим Шер-ее”. Мери Попинз е адаптация на базата на осем детски книги от П. Л. Травърс. През 2013 г, Дисни направи филма Спасяването на Мистър Банкс, за историята на популярния филм. За режисьор е нает Rob Marshall, който има широк поглед и опит върху мюзикълите.

 

С участието на

  • Emily Blunt
    Emily Blunt
    Емили Блънт