G.I. Joe: Змийски очи
Marriage Story

Брачна история (2019)

7.9261 480 votes
Актьори
Adam Driver, Julia Greer, Scarlett Johansson
Режисьор
Noah Baumbach
Сценарист
Noah Baumbach
Снимки
New York, USA
Жанр
Драма, Комедия
Година
2019
Премиера
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
2 ч 17 мин
Трейлър на Брачна история (2019)
679
Абонирай се за YouTube канала ни
След като любовта между млада двойка се е изпарила, следва раздяла по всеобщо съгласие, което би било най-доброто решение за техния син. Появилите се адвокати по време на развода, насаждат омраза между тях, поради това, кой най-добре може да се грижи за детето.

Никол и Чарли са женени. Тя е актриса, а той режисьор на пиеси. Те са мечтаната двойка на театралната сцена в Ню Йорк, но сега, не само че няма какво да си кажат, но дори е време да се разделят. Въпреки че и двамата обичат сина си Хенри повече от всичко и всеки може да изброи силните страни на своята половинка, връзката на двойката приближава към своя край. Терапевтичните сесии с брачен съветник вече не помагат.

Най-накрая Никол се премества при майка си в Лос Анджелис, където ще участва в ситком комедия. Чарли остава в Ню Йорк и мисли за последствията от раздялата. Неизбежният им развод скоро ще се превърне в грозна битка, независимо от загубите. Един от главите им проблеми е, че те дори не успяват да разговарят правилно.  Най-вече заради техния син, те искат раздялата да бъде бърза, без излишни драми. Но когато адвокатите влизат в игра, тяхното всемирно съгласие се превръща в горчив спор, за това къде Хенри трябва да живее. Тяхната привързаност все повече и повече е заплашена да се превърне в омраза, която е подкладена от адвокати и попечителството на Хенри става проблем.

С участието на

  • Scarlett Johansson
    Scarlett Johansson
    Скарлет Йохансон
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички