Повелителят на дракони
Malcolm & Marie

Малкълм и Мари (2021)

6.728 020 votes
Актьори
Zendaya, John David Washington
Режисьор
Sam Levinson
Сценарист
Sam Levinson
Снимки
Caterpillar House, Carmel, USA
Жанр
Драма
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 46 мин
Трейлър на Малкълм и Мари (2021)
64
Абонирай се за YouTube канала ни
Режисьора Малкълм се радва на големия си успех, но сред отправените благодарности на премиерата, е забравил да спомене живота си със своята приятелка, който все пак е допринесъл много за продукцията.
Режисьорът Малкълм има най-добрата вечер в живота си. Последният му проект току-що отбеляза своята премиера, а отзивите са поразителни. Дори и журналистката на Лос Анджелис Таймс, която разкъса последния му филм, се появява на премиерата и е впечатлена от работата му. Въпреки положителните емоции от успеха, когато се прибира у дома с приятелката си Мари (Зендая), настроението се променя. Мари се държи хладно и отблъскващо. Малко по-късно става ясно защо: Малкълм е забравил да я спомене в своята благодарност, въпреки че филмът е значително повлиян от живота им заедно. Това е само един от многото проблеми. Това, което следва, е интензивна нощ, пълна с разговори, спорове и нараняващи думи. Малкълм и Мари трябва да прекратят връзката си, подари болезнените обстоятелства, които все пак са свързани с успеха на Малкълм.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички