Дедпул и Върколака

Късмет (2022)

Luck
6.429 хил. гласа
Актьори
Eva Noblezada, Jane Fonda, Simon Pegg
Режисьор
Peggy Holmes
Сценаристи
Jonathan Aibel, Kiel Murray
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера
Държави
Испания, САЩ
Продължителност
1 ч 45 мин
Трейлър на Късмет (2022)
1 796
Абонирай се за YouTube канала ни
В света има хилядолетната битка между добрия и лошия късмет, която влияе на ежедневието на всички хора. Тази битка е на път да приключи.

Докато някои хора има късмет във всичко, то други лош късмет. Съвпадение? Анимационният филм отговаря на този въпрос категоричното с “Не!”. В продължение на векове организациите на късмета и лошия късмет се борят помежду си и по този начин оказват влияние върху живота на хората. Какъв ще бъде изходът от тази битка? Ще бъдат ли и двете накрая разпределени по равно?

Сам е нещастна. Тя смята, че дори е най-нещастният човек на света. В един мрачен ден тя опада на монета на късмета, която променя всичко това. След като я изгубва, тя тръгва в нейното търсене и случайно попада в свят, който никой не познава и в който различни животни и вълшебни същества носят щастие и нещастие на хората. Тук среща черния котарак боб, който е от добрата страна и помага на Сам в пътуването към неизвестното. Нейното присъствие предизвиква смут в този свят, а тя се присъединява към някои същества, които не одобряват управлението на късмета и открива, че има още по-могъща сила.