Locked Down

Locked Down (2021)

52 070 votes
Актьори
Anne Hathaway, Ben Kingsley, Chiwetel Ejiofor
Режисьор
Doug Liman
Сценарист
Steven Knight
Жанр
Комедия, Криминален
Година
2021
Премиера
Държава
Англия
Продължителност
1 ч 58 мин
Трейлър на Locked Down (2021)
139
Абонирай се за YouTube канала ни
В средата на пандемията на корона, Линда (Ан Хатауей) и Пакстън планират кражба на бижута в лондонския универсален магазин Harrods, когато улиците са празни, а всички магазини затворени.
Линда (Ан Хатауей) и Пакстън най-накрая решиха да се разделят след много кризи в отношенията си, но корана вирусът им осуети плановете: сега те са принудени да своят затворени у дома и при това заедно. Съвместният живот носи и някои предизвикателства, а компанията на другия понякога може да бъде издържана само с много вино. Докато парите им свършват, Линда е принудена да уволни своите служители. Всяка сутрин, когато се погледне в огледалото, си казва, това което беше, и това което е сега. Магазините започват да се изпразва, я някои от тях затварят врати окончателно. Сред един от всички тях е Harrods – най-лъскавия магазин, който е пълен с ценности. Пакстън и Линда получават задачата, в последните часове на затварянето да опаковат всички бижута, тъй като на тях може да се разчита. В магазина има такива на стойност милиони, а Линда все още не може да се отърве от мисълта, че е уволнила всички онези хубави хора, а не тя е виновна, а тези, които затварят градовете. Тя и Пакстън виждат идеалния момент за кражба, когато улиците ще са празни, магазинът се заключва, а те са последните, които го напускат. Моментът може да е подходящ за кражба, но не толкова и за тях, тъй като до скоро искаха да се разделят. Двамата непрекъснато си пречкаха, а планът им изисква максимална концентрация.

С участието на

  • Anne Hathaway
    Anne Hathaway
    Ан Хатауей
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички