Как да си дресираш дракон 3 Тайнственият свят (2019)

Актьори
Cate Blanchett, T.J. Miller, Jonah Hill
Режисьор
Dean DeBlois
Сценарист
Dean DeBlois, Cressida Cowell
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
01 Февруари 2019
Държава
USA
Трейлър на Как да си дресираш дракон 3 Тайнственият свят (2019)
4.8 / 5 - 12 vots
1715
39
1
Трейлър на Как да си дресираш дракон 3 Тайнственият свят (2019)
Сега, когато Хълцук и неговия нов драконов приятел успяха да спрат враждебността между драконите и викингите, нови приключения очакват динамичното дуо.
Продължението на драконовите приключения се върти около крехкия Викинг Хълцук, който е първия от племето си, успял да укроти дракон. Той и неговия приятел, дракона Беззъб вече са изминали дълъг път. След като усъвършенства уменията си в дресиране на дракони, с Беззъб станаха приятели и научиха мъжете от севера, че ужасните чудовища не са толкова страшни.
От събитията във втората част са изминали доста години и всичко се е променило: “Когато бях малко момче, все още имаше дракони”. С тази горчива забележка, възрастния Хълцук гледа назад към младостта си. Вече драконите не са на страната на викингите. Къде са отишли те и какво се случва с тях, това е историята, която те градят за себе си.
Той и верния му приятел са изпълнили мечтата си, да създадат свят на мир и съжителство между легендарните животни и човешките същества. Но мирът няма да трае дълго: ще има нови препятствия пред младия началник на селото.
Главни актьори
  • Jonah Hill
    Jonah Hill
    Джона Хил
  • Cate Blanchett
    Cate Blanchett
    Кейт Бланшет
Добави ревю