Неукротимият Спирит
Honest Thief

Честен крадец (2020)

633 130 votes
Актьори
Liam Neeson, Jai Courtney, Kate Walsh
Режисьор
Mark Williams
Сценарист
Mark Williams, Steve Allrich
Снимки
Worcester, Massachusetts, USA
Жанр
Драма, Екшън, Криминален
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 39 мин
Трейлър на Честен крадец (2020)
10 826
Абонирай се за YouTube канала ни
Банков обирджия решава да се предаде и да започне нов живот начисто. Няколко мръсни ченгета подценяват възможностите му и се опитват да откраднат парите му, а него да го натопят.
Том е бивш морски пехотинец, който в момента се е превърнал в банков обирджия. До момента е ограбил няколко банки, от които е задигнал 9 милиона. Още по-хубавото е, че всичко е изпълнено професионално и никой не знае кой е. Безцелният му живот приключва след среща с една жена. От сега нататък той иска да започне начисто и да прекара живота си с нея. За да докаже решителността си, иска доброволно да се предаде, да върне парите и да му се смекчи присъдата. Но в света, в който живеем, добрите дела най-трудно се изпълняват. Скоро осъзнава, че тези, на които иска да се предаде, са по-корумпирани от самия него. Това разпалва война между ФБР и бившия морски пехотинец.

С участието на

  • Liam Neeson
    Liam Neeson
    Лиъм Нийсън
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички