Шантаво семейство (2017)

4.83 790 votes
Актьори
Emily Watson, Nick Frost, Jason Isaacs
Режисьор
Holger Tappe
Сценарист
Catharina Junk, David Safier
Снимки
Hannover, Germany, Niederachsen
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2017
Премиера в България
Държава
Германия, Англия
Продължителност
1 ч 33 мин
Трейлър на Шантаво семейство (2017)
2 079
Абонирай се за YouTube канала ни
Едно семейство, което определено не е щастливо. Всичко може да стане и по-зле, когато вещицата Баба Яга прави магия и цялото семейство се превръща в чудовища. В опит да развалят магията, те достигат другия карай на света, където се срещат с други чудовища като Дракула и може би за първи път се чувства щастливи.

Happy Family (2017)

Едно щастливо семейство, може би това не е най-точното определение! В книжарницата, работи мама Ема, която обаче само трупа дългове, а бащата Франк прави заявки за поръчки. Дъщеря им Фей, е ученика, която е високо интелигентна, като истински вундеркинд, същевременно се бори с пубертета и синът им Макс е наистина много интелигентен, но е обект на тормоз в училище. Поради всички тези обстоятелства, не е чудно, че къщата е благословена на криво. Всичко става още по-сложно, когато семейството взема на заем костюм от вещицата Баба Яга и върху тях се стоварва проклятие: всички членове на семейството се превръщат в чудовища. Бащата се превръща във Франкенщайн, майката става вампир, Фей е с трансформация на вампир, а Макс се претърпява във върколак.

Първия шок е преодолян, но трябва да намерят начин да премахнат проклятието. От своите пътешествия по света те също отговарят на някои реални чудовища като Дракула и може би за първи път сега могат да бъдат по-щастливо семейство.