Круд 2: Нова епоха
Gunpowder Milkshake

Кибритлийки (2021)

615 970 votes
Актьори
Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino
Режисьор
Navot Papushado
Сценарист
Navot Papushado, Ehud Lavski
Снимки
Berlin, Germany
Жанр
Екшън, Приключенски, Трилъри
Година
2021
Премиера в България
Държава
Франция, САЩ, Германия
Продължителност
1 ч 54 мин
Трейлър на Кибритлийки (2021)
419
Абонирай се за YouTube канала ни
Сам (Карън Гилън) и майка ѝ Скарлет (Лина Хийди) са наемни убийци, които трябва да се борят срещу престъпния синдикат, за който някога са работили.
Сам (Карън Гилън) беше само на 12 години, когато майка ѝ Скарлет (Лена Хийди), елитен наемен убиец, беше принудена да я изостави. Сам е отгледана от Фирмата, безмилостния престъпен синдикат, за който е работила майка ѝ. 15 години по-късно, Сам тръгна по стъпките на майка си, за да се превърне в убиец, толкова ефективен, колкото и лоялен. Тя използва таланта си срещу най-опасните организации в света. Но когато една от високопоставените ѝ задачи се обърква, Сам трябва да избере между това да служи на Фирмата или да защити 8-годишно момиче. Тя има само един шанс да оцелее: да се събере с майка си и смъртоносни ѝ партньори Библиотекарите. Само за една нощ три поколения професионални убийци искат да спрат цикъла от насилие, като се изправят срещу Фирмата и нейната армия от поддръжници.

Актьорски състав

 • Karen Gillan
  Karen Gillan
  Карън Гилън
 • Lena Headey
  Lena Headey
  Лина Хийди
 • Carla Gugino
  Carla Gugino
  Карла Гуджино
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички