Кунг-фу панда 4

Gen V / Поколение Ви (2023)

Gen V
7.881 хил. гласа
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Chance Perdomo
Сценаристи
Evan Goldberg, Eric Kripke
Снимки
Toronto, Ontario, Canada
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Gen V / Поколение Ви (2023)
225
Абонирай се за YouTube канала ни
Група младежи изучават своите свръхсили в много специално училище. Добре укривана стара тайна ще ги раздели на герои и злодеи.

нейните необуздани суперсили добавят още една доза хаос. Мари има способността да използва собствената си кръв като опасно оръжие. В своя университет тя не е единствена.

Мултимилиардната компания Vought International притежава специално училище, в което се обучават бъдещите супергерои. В университета Годолкин виждаме преживяванията на група амбициозни и конкурентни млади супергерои, които искат да бъдат най-добрите от най-добрите. Тук техните физически и морални граници ще бъдат поставени на изпитание. Най-добре представилите се ще получат изгодни договори в най-престижните градове. Но нещо не е наред в Годолкин. Скоро някои от младите ученици трябва да се запитат дали наистина са добрите или лошите момчета в собствената си история.

През септември 2020 г. бяха обявени плановете на за нов сериала от вселената на Момчетата.

Главни герои

Мари може да контролира кръвта си по много специален начин и мечтае един ден да стане член на Седемте. След като тъмни сили я заобикалят, тя се натъква на мрачна тайна в университета.

Ема има сили, които ѝ позволяват да се смалява. Тя е известна като героинята Малката Крикет, изглежда срамежлива и наивна. Но външността може да бъде измамна и тя се превръща в незаменим съюзник на Мари.

Андре е син на известен супергерой, който е подложен на голям натиск и очаквания от страна на баща си.

Кейт има способността да манипулира другите хора просто с едно докосване. В колежа тя е смятана за един от най-популярните.

Люк (Патрик Шварценегер) е примерен ученик със способност да създава огън. Като супергероя Златното момче, за него вече се говори като за бъдещ член на Седемте.

Индира е декан на университета, която може да анализира силите и психиката на своите студенти. Самата тя обаче няма свръхспособности.

Джордан може да се променя в мъж или жена, като за всеки от тях има различни сили.

Сам е неуязвим и симпатичен, но с тежки психологически проблеми. Той страда от силни халюцинации, поради които непрекъснато се съмнява в реалността.