Дедпул и Върколака

Тайният свят на Финик (2022)

Finnick
5.7483 гласа
Актьори
Artur Babich, Clifford Chapin, Paul Castro Jr.
Режисьор
Denis Chernov
Сценаристи
Denis Chernov, Tatiana Belova
Жанр
Анимация, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
Русия
Продължителност
1 ч 25 мин
Трейлър на Тайният свят на Финик (2022)
1 794
Абонирай се за YouTube канала ни
Фините са странни същества, които се грижат за домашния уют на хората. Но не и Финик, той е палав, а понякога твърде пакостлив. Той трябва да обедини сили с 13-годишно момиче, което е единствения човек, който може да го вижда.

Малцина знаят, че всеки дом е обитаван от домашни помощници. Тези странни космати същества живеят тайно в света на хората и се появяват в точното време и място, за да се грижат за къщата. Икономът Финик е едно от тези същества – той е любезен, закачлив, но и малко палав. Пакостливото същество изглежда, че не се интересува от домакинските си отговорности. Обича да си прави шеги със хората в къщата му, така че никое семейство не се задържа дълго при него. Всичко се променя, когато в дома му пристига любознателното момиче Кристин и родителите ѝ. Триковете на иконома изобщо не ги впечатляват. Скоро Кристин се запознава с Финик и научава тайният свят на домакините. Междувременно в града започват да се случват странни и плашещи събития. Смелото момиче и Финик са принудени да се обединят в екип, за да спасят града от мистериозна заплаха.

Ярка семейна анимация за чудесата на приятелството и семейството. В компанията на очарователния вълшебен герой зрителите ги очаква вълнуващо разследване, изпълнено със много смях и приключения.