Кралството на планетата на маймуните

Евакуация 2 (2023)

Extraction 2
7147 хил. гласа
Актьори
Chris Hemsworth, Adam Bessa, Golshifteh Farahani
Режисьор
Sam Hargrave
Сценарист
Joe Russo
Снимки
Vienna, Austria
Жанр
Екшън, Трилър
Година
Премиера
Държави
Чехия, Австрия, Австралия, САЩ
Продължителност
2 ч 02 мин
Трейлър на Евакуация 2 (2023)
2 819
Абонирай се за YouTube канала ни
Тайлър (Крис Хемсуърт) трябва да освободи грузински гангстер от затвор, който се смята за абсолютно невъзможен за бягство.

След като австралийският наемник Тайлър едва оцелява при мисия в Бангладеш, той взема решение, вече да не се излага на такъв риск, приемайки задачи присърце. Все пак това не е в стила на войник – не винаги дълга, честта и възможностите вървят ръка за ръка, както му се иска. След като преминава кома, неговите движения са ограничение. Иска или не следващата, не по-малко смъртоносна мисия чука на вратата. Семейство на грузински гангстер трябва да бъде освободено от затвора, а точно за тази задача той има лични мотиви. Единственият проблем е, че този затвор се смята за абсолютно невъзможен за бягство. Този път закаленият в битки войник трябва да покаже не само военните, но и стратегически си умения. За съжаление още от самото начало задачата му не върви по план. Той влиза в конфронтация с врагове от такива висоти, за които териториите и държавните граници не важат. Те са в състояние да го доведат до ръба на възможностите му.

След успеха на филма Евакуация (2020) Netflix работи по продължение с втора част, сценария на която отново ще бъде написано от Джо Русо. Актьорът Крис Хемсуърт ще влезе в ролята на главния герой – наемен убиец, който ще се окаже въвлечен в много екшън.

С участието на

 • Chris Hemsworth
  Chris Hemsworth
  Крис Хемсуърт
 • Olga Kurylenko
  Olga Kurylenko
  Олга Куриленко
 • Idris Elba
  Idris Elba
  Идрис Елба

Всички части

 1. Евакуация (2020)
  Евакуация (2020)
 2. Евакуация 2 (2023)
  Евакуация 2 (2023)