Невъзможно бягство 2 : Хадес (2018)

3.818 890 votes
Актьори
Dave Bautista, Jaime King, Sylvester Stallone
Режисьор
Steven C. Miller
Сценарист
Miles Chapman
Жанр
Екшън, Трилъри
Година
2018
Премиера в България
22 Юни 2018
Държава
USA, China
Продължителност
96 мин.
Трейлър на Невъзможно бягство 2 : Хадес (2018)
3.7 / 5 - 9 vots
3883
18
2
Работата на Рей Бреслин е да тества възможностите за бягство от затворите с максимална сигурност. Този път влиза в нов затвора Хадес, който е напълно автоматизиран и способен да промени формата си което го прави най-голямото предизвикателство на Рей.
Години след като успял да избяга от затвора, в който бягството се смяташе за невъзможно, Рей Бреслин създаде нов екип от висши експерти по сигурността, които са специализирани в освобождаването на хора дори от най-сигурните затвори в света.

Но когато един от най-добрия му агент е отвлечен и заключен в ултра високотехнологичен затвор, много по-оборудвам и осъвременен от всеки един друг затвор до момента, Бреслин заедно с Трент Дероса ще трябва да се намери начин на открие къде се намира този най-секретен затвор и да намери начин да го отведе в безопасно място. Но когато намира затвора, разбира че няма начин освободи колегата си, особено след като затворът постоянно променя формата си и винаги има вид на лабиринт, така че не може да се направи предварителен план. Заедно с експерта Хъш, Рей е решен да намери някакъв начин за бягство.

Главни актьори
  • Dave Bautista
    Dave Bautista
    Дейв Батиста
  • Sylvester Stallone
    Sylvester Stallone
    Силвестър Сталоун