Дедпул и Върколака

Фабрика за сънища (2020)

Dreambuilders
61.8 хил. гласа
Актьори
Rasmus Botoft, Emilie Kroyer Koppel, Martin Buch
Режисьори
Tonni Zinck, Kim Hagen Jensen
Сценаристи
Kim Hagen Jensen, Søren Grinderslev Hansen
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
Дания
Продължителност
1 ч 21 мин
Трейлър на Фабрика за сънища (2020)
1 440
Абонирай се за YouTube канала ни
Малко любознателно момиче открива светът на сънищата: мястото, където малки чудати същества сътворяват сънищата ни, докато спим. С помощта на очарователните човечета трябва да спаси семейство си.

Мина претърпява най-лошия момент в живота си: след като баща ѝ се сгодява, новата му съпруга и нейната дъщеря Джени, се преместват в дома им. Мина изобщо не се разбира с Джени, която освен че не е от най-добрите сестри, е най-досадното нещо на света! Мина няма търпение да се отърве от нея.

Една нощ тя с изненада открива, че отвъд границите на сънищата има друго измерение, където така наречените Строители на сънищата създават сънищата ни като на театрална сцена. Тя се сприятелява с тях, малки чудати същества, които са истински професионалисти в разиграването на нощните истории. Те ѝ разказват всичко за своята работа – в магическа фабрика, наподобяваща филмова площадка, те сътворяват сънищата на спящите хора.

Тогава на нея ѝ хрумва идеята, че може би ще успее да промени Джени, като манипулира сънищата ѝ. Твърде късно осъзнава, че може би това не е била най-добрата идея. Промяната на сънищата води до невъобразими последствия, защото Джени не се събужда. Сега бъдещето на семейството ѝ е в нейните ръце. Тя трябва да се върне обратно в света на сънищата, за да поправи грешката и спаси новото си семейството.