Повелителят на дракони
Dragon Rider

Повелителят на дракони (2020)

5.5550 votes
Актьори
Felicity Jones, Freddie Highmore, Thomas Brodie-Sangster
Режисьор
Tomer Eshed
Сценарист
Johnny Smith, Cornelia Funke
Снимки
Bavaria, Germany
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2020
Премиера в България
Държава
Германия
Продължителност
1 ч 31 мин
Бюджет
€ 15,000,000
Трейлър на Повелителят на дракони (2020)
276
Абонирай се за YouTube канала ни
Домът на драконите е застрашен, поради което млад дракон, таласъм и момчето Бен потеглят в търсене на нов дом, който би трябвало да се намира точно на края на небето - легендарно място, където са последните дракони.

Драконите и другите митични същества са почти на изчезване. Техните дом е застрашен, поради което те намират убежище само на няколко места по земята. Точно на едно такова място в джунглата младия сребрист дракон Огнемет трябва да се скрие, защото по-старото поколение не го смята за истински дракон. Когато убежището е в опасност, той се сприятелява с момче таласъм, за да търсят нов подслон. Те пресичат пътя на сирачето Бен от Хамбург, което и в най-смелите си мечти не би могло да си представи, че някой ден ще срещне истински дракон. Става ясно, че искат да ги придружи в приключението им. Двете митични същества търсят нов дом, който трябва да бъде недостъпен за хората и това трябва да е легендарния край на небето или както се казва, да достигнат до ръба на небето. Смята се, че там живеят последните оцелели дракони.

Трилото тръгва на дълго пътуване до Хималаите, но през това време стар враг на драконите разбира за техните планове и излиза от скривалището си: златистото чудовище Неселбренд. С този силен враг и неговите шпиони, никой не иска да се сблъсква. Но все пак могат ли драконите да намерят нов дом?

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички