Смъртта може да почака
Dexter: New Blood

Декстър: Нова кръв (2021)

Сезон 1
10 епизода
Актьори
Michael C. Hall, David Magidoff, Julia Jones
Режисьор
Marcos Siega
Сценарист
Clyde Phillips
Жанр
Драма
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Декстър: Нова кръв (2021)
66
Абонирай се за YouTube канала ни
Години след като е обявен за мъртъв, Декстър живее с нова идентичност в сънлив град, където е любимеца на всички. Но когато миналото го застига, изглежда, че ще течен нова кръв.
Изминаха почти 10 години, откакто серийният убиец и съдебен следовател Декстър Морган от полицейското управление на Маями инсценира смъртта си. След смъртта на сестра си, той беше принуден да изостави стария си живот, което му коства твърде много жертви. Той се отдалечи от Хана и сина си Харисън, оставяйки ги да започнат нов живот в Аржентина без него. Сега Декстър живее спокойно под нова идентичност в малък сънлив град, далеч от родината си Маями и от радара на полицията. Тук е не само признат член на общността, но и има връзка с началника на местната полиция. Тъй като всички го познават, той трябва да контролира желанието си да убива или поне до колкото може, което става още по-трудно, когато тъмното му минало го застига. Изглежда, че ще течен нова кръв!
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички