Бърлога на крадци (2018)

788 030 votes
Актьори
Gerard Butler, O'Shea Jackson Jr., Pablo Schreiber
Режисьор
Christian Gudegast
Сценарист
Christian Gudegast, Christian Gudegast
Жанр
Драма, Екшън, Криминален
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 20 мин
Трейлър на Бърлога на крадци (2018)
9 883
Абонирай се за YouTube канала ни
Най-успешните банкови крадци в Калифорния планират на пръв поглед невъзможно нападение над Федералната резервна банка в Лос Анджелис. Там се сблъскват с елитните единици от отдела "Шерифски окръг".

Den of Thieves (2018)

Банката на Федералния резерв в Лос Анджелис се смята за непреодолима. Независимо от това или може би защо, тя става обект на група от банкови обирджии (включително 50 Cent), които вече са извършели няколко успешни обира в Калифорния и се радват на съмнителната си репутация като най-успешната беззаконна банда на държавата. За да се извадят хитри престъпници от този занаят се изисква формирането не специален вид полицейски служители, които се намират в екипа на Ник Фланаган. Неговите елитни единици на шерифския отдел са придобили доста спорна репутация, като гангстерски ченгета, които не са много внимателни със самия закон. Сега от тях зависи изкусителната финансова институция, през която всеки ден минават средно от $ 500 до $ 800 милиона, но също така тя е снабдена с камери на всеки ъгъл. Но безстрашните крадци и безмилостните полицаи ще се потопят в конфликт, който скоро ще избухне между двата лагера.

Заглавието на екшън филма Den of Thieves се превежда като “Бърлога на крадците”. Сценаристът Крисчън Гудегаст прави режисьорски дебют с трилъра и по този начин отново работи заедно с Джерард Бътлър. В допълнение към Къртис ’50 Cent’ също се появява O’Shea Jackson младши. Снимките се проведоха през януари 2017 в Атланта, Джорджия.