Смърт край Нил

Моето семейство срещу машините (2020)

Актьори
Abbi Jacobson, Maya Rudolph, Danny McBride
Режисьор
Jeff Rowe, Michael Rianda
Сценарист
Jeff Rowe, Michael Rianda
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2020
Премиера в България
2020
Държава
САЩ
Трейлър на Моето семейство срещу машините (2020)
922
Абонирай се за YouTube канала ни
Кейти е приета в колеж и най-сетне ще се отърве от досадните съвети на родители си. След една последна семейна екскурзия идва свободата. Тяхното пътешествие е прекъснато от технологичен бунт- машините са еволюирали и са се обединили срещу хората. Сега странното семейство е последната надежда за човечеството.

Рик предприема едно последно пътуване с цялото семейство, с което ще се опита да свикне с мисълта, че дъщеря му Кейти вече не е някогашното малко момиченце, което носеше на раменете си. Докато всички я мислеха за аутсайдер в изкуството, тя всъщност е приета в колежа, който искаше и ще изучава филмово изкуство. С тази добра новина семейната суматоха в нейния дома започва да ѝ идва в повече. Тя осъзнава, че наистина е време най-накрая да се измъкне и да се изправи на крака. Всъщност тайно се надяваше семейството ѝ да я закара само до летището, където вече ще поеме живота си в свои ръце – ще намери нови приятели и ще бъде на страна от ценните съвети на родители си- води си бележки, слушай, пиши си домашните.. За жалост направи сама всички тези изчисления, без да вмеси родителите си, които всъщност са отменили полета ѝ, за да могат за последно да я придружат до колежа, след което ще направят малка екскурзия, преди да поеме по пътя към своето бъдеще.

Но това, което започва като хаотична семейна екскурзия, скоро завършва с безмилостна битка срещу армия от роботи, защото се задава технологично въстание. Технологичният прогрес все повече и повече завзема нашия свят, докато накрая обявява война на човечеството. Машините и електронните устройства, към които сме се пристрастили, се издигат срещу техните човешки собственици, което превръща кратката ваканция в борба за спасяването на света. За техен късмет има два дефектни робота, които са на тяхна страна.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички